Applications

Graag tonen we waar en in welke toepassingen onze producten gebruikt worden.

Klimaatscheiding2-768x446

LUCHTGORDIJNEN 

Wanneer U een winkel binnenstapt, is de kans groot dat U door een luchtgordijn loopt waar temperatuursensors van Isatronick in worden gebruikt. Wereldwijd zorgen onze componenten mee voor koeling en verwarming.

Transport_highway-2606937_1920-1-1024x683

TRANSPORT

Meerdere producenten van onderdelen voor bvb. motoren, vrachtwagens, campers en personenwagens maken gebruik van onze temperatuursensors. Benieuwd hoe we deze sensors betrouwbaar èn betaalbaar houden?

sensor-dual-1024x683

SPOORWEGEN 

Spoorstaven en wissels worden continu bewaakt door o.a. de temperatuursensors die Isatronick mee hielp ontwikkelen. De signalisatie van de Belgische spoorwegen maakt al vele jaren gebruik van onze transformatoren die  werden ontwikkeld en goedgekeurd volgens strenge Infrabel specificaties .

ORGELS

Global Organ Group, ’s werelds grootste orgel fabrikant, past de ringkern- en SMPS transformatoren van Isatronick toe voor het realiseren van een glashelder geluid . Global Organ Group was op zoek naar een nieuwe voedingstransformator met UL/CSA certificaat. Deze transformator mocht vanwege de vereisten in verband met de geluidskwaliteit van het orgel, geen of zo weinig mogelijk hoorbare ruis veroorzaken.

De oplossing kwam van TALEMA / NUVOTEM , dankzij  hun onbetwistbare ervaring op gebied van ringkerntransformatoren voor audio toepassingen, zowel voor voeding als signaaloverdracht. Talema beschikt ook over de noodzakelijke UL/CSA en ENEC keuringen. Na de gebruikelijke sample procedures werden onze transformatoren goedgekeurd voor serieproductie.

Isatronick werkt al vele jaren samen met meerdere gespecialiseerde en UL-gekeurde fabrikanten van switch-mode transformatoren. Deze meestal op maat gemaakte en in massa geproduceerde transformatoren worden vooral gebruikt in het voedingsgedeelte en van allerlei apparatuur. Vele OEM bedrijven hebben onze transformatoren in-gedesigned en worden gebruikt voor serieproductie door CEM-assemblage bedrijven.

Bekijk hier een sneak peak van het soldering proces of production process.

autolift1-1024x602

HEFBRUGGEN

Voor de noodzakelijke controle en onderhoud van personenwagens en trucks is er de hefbrug. Deze wordt bediend door componenten van onder andere Isatronick!

koffie-1024x670

KOFFIEMACHINES

onze sensors zorgen voor een goede temperatuurcontrole, essentieel voor de bereiding van koffie, thee of warme chocolademelk.

led-lighting-1024x768

LED VERLICHTING

Of het nu gaat over openbare verlichting, binnenhuisverlichting of (verkeer)signalisatie: hedendaagse verlichting gebruikt bijna uitsluitend LED’ s. Onze omvormers zorgen mee voor de juiste spanning en stroom.

Agro-1024x682

AGRO-, AGRI en HORTI INDUSTRIE

Deze sterk geautomatiseerde sector maakt intensief gebruik van elektronische sturingen en ook daar vindt u componenten en sensoren van Isatronick.

plane-1024x682

LUCHTVAART

Een aantal van onze klanten ontwerpt en levert systemen voor bekende vliegtuigbouwers. Isatronick levert op haar beurt specifieke componenten. Dus zonder het te weten komt u ons zelfs in de lucht tegen!

landingsbaan-1024x681

LANDINGSBAAN SIGNALISATIE

Bij het opstijgen en de landing hebt u ongetwijfeld de felle, gekleurde start- en taxibaan lichtbakens al opgemerkt. Deze lichten moeten voldoen aan strenge IATA vereisten en moeten kunnen functioneren in extreme omstandigheden n. Ook hier levert Isatronick betrouwbare onderdelen van systemen die de vliegveiligheid garanderen.

eieren1-1024x683

INCUBATOREN EN BROEDMACHINES

Onze precieze en stabiele temperatuursensors zorgen al vele jaren voor de goede werking van broedapparatuur.

airport-1024x682

INFORMATIEBORDEN

in de aankomst- en vertrekhal, de gate en de Tower, overal komt u direct of indirect in aanraking met apparatuur waarin onze componenten gebruikt worden.

healthcare-1024x575

MEDISCHE APPARATUUR

Patiëntveiligheid is essentieel in de gezondheidszorg. Alle apparatuur moet voldoen aan strenge eisen (o.a. voor lekstromen). Isatronick levert UL60601 medisch gecertificeerde isolatietransformatoren aan vooraanstaande producenten van medische uitrusting. Ook onze temperatuursensoren worden in  medische toepassingen gebruikt.

B Medical Systems  produceert koelapparatuur voor medische en paramedische toepassingen. Onze temperatuursensors zorgen mede voor de veilige opslag en transport van bvb. vaccins, organen, transfusies over de hele wereld.

mobile-home-1024x682

KOELBOXEN

Onze sensor worden ook gebruikt door producenten van koelboxen die gebruikt worden in bvb. campers, boten of trucks.

laundry-1024x682

INDUSTRIELE WAS- EN STRIJKMACHINES

Industriële was-, strijk- en droogmachines . Ook voor dergelijke competitieve toepassingen levert Isatronick de geschikte componenten.

Daag ons uit met met uw bestaande en nieuwe projecten.