Scherpe prijzen voor Head Electronics

Behalve elektronica assemblage houdt Head Electronics zich ook bezig met origineel elektronica ontwerp en optimalisatie van bestaande apparatuur

Dankzij Isatronick konden ze aanzienlijk besparen op de kostprijs van een aantal componenten.

Head Electronics

Opdracht

We werkten in het verleden al samen met Head Electronics. Bij deze opdracht zorgden we voor een kostenreductie van een pakket passieve componenten.

Head Electonics 2
Head Electronics 3

Werkwijze

Op basis van de originele productspecificaties en onze jarenlange ervaring werden equivalenten geselecteerd en voorgesteld aan Head Electronics. Na een overtuigende kosten-baten analyse werden deze equivalenten getest en goedgekeurd voor productie. Dit resulteerde in een belangrijke kostenreductie en een vlottere levering.

Logo Head Electronics

“Wij deden al zaken met diverse leveranciers, maar gingen op zoek naar goedkopere alternatieven. Zo zijn we uitgekomen bij Isatronick. Ze zijn betrouwbaar, bieden betere prijzen aan en het is plezierig zaken doen. Ik zou Isatronick zeker aanraden voor de goede samenwerking en de besparingen die de samenwerking oplevert.”

Ook zin om samen te werken? Of het nu gaat om standaard componenten of betaalbaar maatwerk, bij Isatronick kunt u voor beide terecht. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.