30 jaar in zee met ABB

ABB is gespecialiseerd in de productie van apparatuur voor het beheer van elektrische distributienetwerken. Zo produceren ze onder andere condensatorbanken, actieve filters en elektronische controllers. Daarnaast zijn ze ook bezig met de productie van BESS = batterij-energieopslag, aandrijvingen van elektrische auto’s en bijhorende laadapparatuur.

Opdracht

Het ontwerpen van klantspecifieke 3-fase stroomtransformatoren en vermogensweerstanden. Deze moest in een zo klein mogelijke en eenvoudig monteerbare behuizing geïntegreerd worden. Tegelijkertijd moest er ook voldaan worden aan strenge vereisten qua elektrische isolatie.

Werkwijze

Zoals gewoonlijk werden er eerst prototypes gebouwd op basis van de ABB specificaties. Deze specificaties evolueerden echter en dus moesten ook de prototypes snel aangepast worden. Na heel wat wijzigingen en tests en dankzij de flexibiliteit van onze producenten werden deze componenten goedgekeurd.

Pierre Demarthe

“Wij werken al meer dan 30 jaar samen met Isatronick en al meer dan 30 jaar verloopt de samenwerking heel vlot. Ik zou Isatronick zeker aanbevelen vanwege het halen van deadlines en hun technische vaardigheden.”

Pierre Demarthe, Senior Buyer ABB Jumet

Ook zin om samen te werken? Of het nu gaat om standaard componenten of betaalbaar maatwerk, bij Isatronick kunt u voor beide terecht. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.