De grens over voor Global Organ Group

De Global Organ Group is de grootste speler in de wereld van digitale orgels. Al decennialang is de liefde voor het authentieke kerkorgelgeluid hun belangrijkste drijfveer. Met ruim 25 jaar ervaring assembleert Global Organ Group elektronica voor gerenommeerde opdrachtgevers in de high-tech markt, zowel huiskamer- als kerkorgels.

Global Organ Group

Opdracht

Global Organ Group was op zoek naar een nieuwe voedingstransformator met UL/CSA certificaat. Deze transformator mocht vanwege de vereisten in verband met de geluidskwaliteit van het orgel, geen of zo weinig mogelijk hoorbare ruis veroorzaken.

Global Organ Group 2
Global Organ Group 3

werkwijze

We selecteerden onze producent Talema/Nuvotem vanwege hun onbetwistbare ervaring op gebied van ringkerntransformatoren voor audio toepassingen, zowel voor voeding als signaaloverdracht. Talema beschikt ook over de noodzakelijke UL/CSA en ENEC keuringen. Na de gebruikelijke sample procedures werden onze transformatoren goedgekeurd voor serieproductie.

Global Organ Group Logo

“Ik zou Isatronick zeker aanraden als leverancier. Ze beschikken over de kennis op het technische vlak en ze vullen onze vraag telkens in met het juiste product.”

Ook zin om samen te werken? Of het nu gaat om standaard componenten of betaalbaar maatwerk, bij Isatronick kunt u voor beide terecht. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.