Herentalsebaan 406 Unit B7, 2160 Wommelgem, Belgium. Voor Nederland: Bisschop de Vetplein 7, 5126 CA Gilze
+32 3 4481976
+31 6 46789062

Applications

Graag tonen we waar onze producten gebruikt worden . Onbewust en onrechtstreeks komt U ze immers regelmatig tegen, bij voorbeeld in:

LUCHTGORDIJNEN 

U staat er wellicht niet bij stil maar als u een winkel binnenstapt is de kans groot dat u door een luchtgordijn loopt waar temperatuursensoren van Isatronick in worden gebruikt. Van Groningen tot Luxemburg en van Amerika tot in China  zorgen de componenten van Isatronick mee voor koeling en verwarming.
TRANSPORT

De sensoren van Isatronick worden in veel verschillende sectoren gebruikt, zoals bvb. in de automobielbranche . Meerdere gereputeerde vrachtwagen producenten maken gebruik van de  betrouwbare temperatuursensoren van Isatronick . Wellicht bent u benieuwd hoe we deze stabiele sensors ook betaalbaar houden ?
ORGELS

een (Kerk) orgel  ???  
Inderdaad  !   ‘s werelds grootste orgel fabrikant past de ringkern- en SMPS transformatoren van Isatronick toe voor het realiseren van een glashelder geluid waar je stil van wordt. Global Organ Group was op zoek naar een nieuwe voedingstransformator met UL/CSA certificaat.
Tevens mocht deze transformator vanwege de hoge vereisten i.v.m. de geluidskwaliteit geen hoorbare ruis veroorzaken.


Wij selecteerden onze producent Talema/Nuvotem vanwege hun onbetwistbare ervaring op gebied van ringkerntransformatoren voor audio toepassingen, zowel voor voeding als signaaloverdracht. Talema heeft ook de noodzakelijke  UL/CSA en ENEC  keuringen.
Na de gebruikelijke sample procedures werden onze transformatoren goedgekeurd voor serieproductie
.


Isatronick werkt al vele jaren samen met meerdere gespecialiseerde en UL-gekeurde fabrikanten van switch-mode transformatoren .  Deze meestal op maat gemaakte en in massa geproduceerde transformatoren worden vooral gebruikt in het voedingsgedeelte en van allerlei apparatuur. Vele OEM  bedrijven hebben onze transformatoren in-gedesigned  en worden gebruikt voor serieproductie door CEM-assemblage bedrijven.
Sneak preview of the production process
Sneak preview of the soldering process

Sensors for Critical Rail Monitoring


Niets is zo alledaags en veilig als een ritje met de trein. Maar weet u dat de spoorstaven en wissels continu bewaakt worden voor uw veiligheid? Mede door de temperatuursensoren die Isatronick hielp ontwikkelen in samenwerking met andere bedrijven . En wist u dat het Belgische spoornetwerk al vele jaren gebruik maakt van lichtseinen uitgerust met Isatronick transformatoren ?  Een beter bewijs van betrouwbaarheid is haast niet te vinden
. Zeer gewardeerde klanten van Isatronick hierin zijn o.a. Infrabel en Dual Inventive
Hefbruggen

Voor de noodzakelijke controle en onderhoud van personenwagens en trucks is er de hefbrug. En die wordt mede bediend door Isatronick componenten !
KOPJE KOFFIE?

Een dag begint altijd beter met een vers gezet kopje koffie.  Uiteraard warm,  maar liefst op de juiste temperatuur. En hoe doe je dat dan? Informeer bij Isatronick voor de juiste (temperatuur) sensoren en wij maken uw medewerkers en bezoekers blij met een perfect kopje koffie. (of thee of warme chocolademelk…)
COMPONENTEN T.B.V. LEDVERLICHTING

Of het nu gaat om openbare of binnenhuisverlichting of (verkeer)signalisatie :  hedendaagse verlichting gebruikt vrijwel uitsluitend LED’ s  
Voor de voeding van deze LED’ s zijn er omvormers nodig en daar zorgen onze componenten mee voor de juiste spanning en stroom.
AGRO-, AGRI– HORTI INDUSTRIE

Deze sterk geautomatiseerde sector maakt intensief gebruik van elektronische sturingen en ook daar vindt u componenten en sensoren van Isatronick .
Luchtvaart

Een aantal van onze klanten ontwerpt en levert systemen voor bekende vliegtuigbouwers. Isatronick levert op haar beurt specifieke componenten. Dus zonder het te weten komt u ons zelfs in de lucht tegen !


Elke vlucht begint en eindigt op een luchthaven en u hebt bij start en landing ongetwijfeld de felle, gekleurde start- en taxibaan lichtbakens opgemerkt.
Deze lichten moeten voldoen aan strenge IATA vereisten en functioneren in extreme temperaturen.
Ook hier hebben de LED’s  hun intrede gedaan en levert Isatronick betrouwbare onderdelen van systemen die de vliegveiligheid garanderen.
 
Een goed ontbijt is het halve werk

Een stevig ontbijt met een lekker eitje?  Verrassing:   ook hier komt u Isatronick tegen. Onze precieze en stabiele temperatuursensors zorgen immers al vele jaren voor de goede werking van broedapparatuur.
Gate- of Tower information.

Ook in de aankomst- en vertrekhal, de gate en de Tower , overal komt u direct of indirect in aanraking met de producten met door Isatronick geleverde componenten
Healthcare

Patiëntveiligheid is essentieel in de gezondheidszorg en alle apparatuur moet voldoen aan strenge eisen o.a. wat betreft lekstromen.  Isatronick levert UL60601 medisch gecertificeerde isolatietransformatoren aan vooraanstaande producenten van medische uitrusting.
Ook leveren we temperatuursensoren voor medische toepassingen aan bvb het UMCG te Groningen via een zeer gerenommeerde Nederlandse klant.
B Medical Systems S.à r.l. is een Luxemburgs bedrijf in de medische apparatuur industrie. Het bedrijf werd opgericht in 1979 toen de Wereldgezondheidsorganisatie Electrolux in Vianden ons benaderde om een oplossing te bieden voor hun problemen bij het veilig opslaan en vervoeren van vaccins over de hele wereld. Isatronick is dan ook zeer trots haar sensoren aan B Medical te mogen leveren.

Hightech koelboxenWereldwijd worden deze intelligente koelboxen gebruikt in campers,  boten, vrachtwagens of gewoon bij een dagje uit.  
Niet alleen voor het vers houden van levensmiddelen, of persoonlijke hygiëne maar ook voor medische en paramedische toepassingen zoals het vervoer van bloedplasma of vaccins
.
(Industriële) Was & strijkmachines

Industriële was-, strijk- en droogmachines moeten niet alleen gebruiks- en onderhoudsvriendelijk zijn.  Ze moeten ook duurzaam zijn en energiezuinig werken.
Ook hier levert Isatronick geschikte componenten.
Shake hands

Wilt u weten hoe Isatronick u kan helpen met uw bestaande en nieuwe projecten,  neem dan even contact met ons op.

Dit kan via

mailto:info@isatronick.be

Of via het contactformulier op onze homepage.